Burse - Fonduri mutuale

Unirea Shopping Center, administrator a două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, răscumpără din 2 decembrie 3,64% din acţiuni pentru 6,3 mil. lei

Unirea Shopping Center, administrator a două centre...

Autor: Tibi Oprea

25.11.2021, 00:00 125

Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), companie ce administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, a anunţat miercuri la Bursa de Valori Bucureşti că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat documentul de ofertă publică de cumpărare a 100.000 de acţiuni SCDM, reprezentând 3,6372% din capitalul social al societăţii.

Preţul de cumpărare a fost stabilit la 63 de lei pe acţiune, cu un discount de 13% faţă de preţul current de tranzacţionare, ceea ce înseamnă că valoarea ofertei s-ar putea ridica la 6,3 mil. lei, potrivit calculelor realizate de ZF.

Perioada de derulare a ofertei este 2-29 decembrie 2021, iar intermediarul este Prime Transaction. Unirea Shopping Center Bucureşti are 198 mil. lei capitalizare după ce acţiunile SCDM s-au apreciat cu 9,1% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de aproape 1 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO