Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Unirea Shopping Center a trecut pe profit de 23 mil. lei în 2018, dar nu menţionează valoarea afacerilor

Unirea Shopping Center (SCDM), companie ce administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, a raportat pentru anul trecut un profit de 23,2 mil. lei faţă de pierderea de 34,8 mil. lei înregistrată în 2017, ca urmare a diminuării cheltuielilor de exploatare şi a celor financiare. Compania nu a publicat încă datele nici la Ministerul de Finanţe, nici la bursă. Compania nu menţionează valoarea afacerilor şi nu a răspuns la solicitarea ZF până la închiderea ediţiei.

În perioada raportată valoarea investiţiilor în clădire, echipamente şi mobilier s-a ridicat la peste 5 mil. lei, în timp ce capitalurile proprii au crescut de la 306,7 mil. lei în 2017 la 329,9 mil. lei la finalul anului 2018, potrivit datelor transmise de operatorul centrelor comerciale.

Valoarea de piaţă a Unirea Shopping Center a ajuns la 108,3 mil. lei, după ce în ultimul an acţiunile Unirea Shopping Center au crescut cu circa 20,2%, pe fondul unor tranzacţii de 969.735 lei. De la începutul acestui an, s-au realizat tranzacţii de 571.370 lei, ce au antrenat o apreciere a acţiunilor de 3,16%. Societatea este controlată de The Nova Group Investments România Bucureşti, cu o participaţie de 80,3% din capitalul social, în timp ce SIF Muntenia (SIF4) deţine 10,8% din numărul de acţiuni.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.