Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Un bancher de investiţii de la divizia de investment banking a Raiffeisen preia conducerea Oil Terminal

Laurenţiu Ciocîrlan, şef pieţe primare la divizia de investment banking a Raiffeisen Bank, este noul preşedinte al consiliului de administraţie al operatorului portuar Oil Terminal (simbol bursier OIL), controlat de stat.

El conduce departamentul de oferte primare din cadrul Raiffeisen Bank din anul 2003 şi a participat la toate listările importante derulate în ultimii ani pe bursă, cum sunt cele ale Transelectrica, Transgaz, Romgaz şi Electrica. Laurenţiu Ciocîrlan a fost ales de acţionarii companiei în cadrul Adunării Generale din 13 august. El va conduce şi comitetul de audit al companiei.

Din CA-ul companiei mai fac parte Mihai Aniţei, Valeriu Ivan, Mihai Chebac, Anca Gherman, societatea comercială Staar Rating şi Comşulea Corin.

WikiZF: Profilul companieiRaiffeisen Bank

Compania a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 50,9 milioane de lei (11,4 milioane de euro), în creştere cu 4% de la 48,9 milioane de lei în perioada similară a anului trecut. La finele lunii iunie, Oil Terminal consemna pierderi de 1,4 milioane lei, în scădere de la 4,4 milioane lei în perioada ianuarie-iunie 2013. Compania este specializată în prestarea de servicii privind primirea, depozitarea şi expedierea petrolului şi a păcurii, precum şi a altor materii prime lichide pentru import, export şi tranzit.

Statul deţine prin Ministerul Economiei 59,62% din acţiunile companiei din Constanţa, restul acţiunilor fiind deţinut de investitorii pe bursă. La cotaţia de ieri a acţiunilor, de 0,1016 lei/titlu, capi­ta­lizarea bursieră a companiei este de 60,45 milioane de lei.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.