Burse - Fonduri mutuale

„Uite votul, nu e votul“. Fiasco la AGA la Fondul Proprietatea la cele mai importante alegeri pentru businessul local

Finanţe personale

„Uite votul, nu e votul“. Fiasco la AGA la Fondul...

Autor: Liviu Popescu

06.09.2019, 00:08 1561
Votul pentru un loc în boardul FP a fost atât de disputat încât pe lângă faptul că un candidat îl acuză pe celălalt că este favorizat chiar de Fond, un raport publicat miercuri seară la bursă a fost “redactat eronat” şi corectat abia după 24 de ore. Astfel, în loc de 572 milioane de voturi împotriva nominalizării lui Vivian Nicoli, recomandarea FP pentru board, a fost publicat 472 milioane de voturi.

Joi după-amiază Fondul a corectat informaţia, iar pe lângă acest lucru a decis să publice şi procentele pe care

le-au primit cei doi candidaţi, cel mai mare procent fiind în cazul candidatului din România. Însă Fondul nu i-a dat câştig de cauză şi a convocat din nou acţionarii. Astfel Florian Munteanu şi Vivian Nicoli încă duc o luptă strânsă pentru un loc în Comitetul Reprezentanţilor Fondului Proprietatea, în contextul în care Florian Munteanu, susţinut de acţionari români, deşi a fost votat cu 85% din voturile valabil exprimate şi peste procentul obţinut de Vivian Nicoli, susţine că Fondul ar favoriza-o pe aceasta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO