Burse - Fonduri mutuale

Tranzacţii de 80 mil. lei în prima şedinţă din martie, cea mai mare valoare din ultimele trei săptămâni. Aproape jumătate, dată de Sinatex Bucureşti

Tranzacţii de 80 mil. lei în prima şedinţă din...

Autor: Liviu Popescu

04.03.2019, 00:05 358

Producătorul de ţesături Sinatex Bucureşti a înregistrat vineri o tranzacţie de 35,5 mil. lei, adică 93% din capitalul social al companiei a schimbat proprietarii, fiind astfel una dintre cele mai mari tranzacţii pe piaţa AeRO din ultimii ani.

Valoarea tranzacţiilor realizate pe 1 martie 2019 la bursa de la Bucureşti a fost de circa 80 milioane de lei, cea mai ridicată din ultimele trei săptămâni, în contextul în care o companie listată pe segmentul alternativ AeRO a adus aproape jumătate din rulaj, potrivit datelor BVB.

Producătorul de ţesături Sinatex Bucureşti a înregistrat vineri o tranzacţie de 35,5 milioane de lei, adică 93% din capitalul social al companiei a schimbat proprietarii, fiind astfel una dintre cele mai mari tranzacţii pe piaţa AeRO din ultimii ani. Preţul la care a fost închisă tranzacţia a fost de 50 de lei pe acţiune, în creştere cu 28,2% faţă de şedinţa precedentă, potrivit datelor BVB. Aceasta este singura tranzacţie realizată pe acest emitent de la începutul anului 2019. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO