Burse - Fonduri mutuale

Tranzacţie specială cu acţiuni cu acţiuni Evergent Investments: 1,7% din societate a schimbat proprietarii pentru 24,1 mil. lei

Tranzacţie specială cu acţiuni cu acţiuni Evergent...

Autor: Tibi Oprea

01.04.2021, 14:14 212

Joi, la ora 11.41, în sistemul Bursei de Valori Bucureşti a fost înregistrată o tranzacţie de tip DEALS cu un număr de 17 milioane de acţiuni Evergent Investments (simbol bursier EVER) în valoare de 14,14 mil. lei, la preţul de 1,42 lei pe unitate, în scădere cu 0,35% faţă de cel din piaţă, arată datele BVB.

Potrivit calculelor realizate de ZF pe baza datelor de la bursă, pachetul schimbat de investitori reprezintă 17% din capitalul social al societăţii se administrare de investiţii.

Aceasta este cea mai mare tranzacţie specială cu acţiuni EVER din ultimele cel puţin şase luni, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Evergent Investments are 1,4 mld. lei capitalizare. De la începutul anului, acţiunile EVER înregistrează o creştere de 14%, pe fondul unor tranzacţii de 110 mil. lei, se arată la bursă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO