Burse - Fonduri mutuale

Transportatorul naţional de ţiţei Conpet Ploieşti îşi bugetează investiţii totale de 450 mil. lei în următorii cinci ani

Transportatorul naţional de ţiţei Conpet Ploieşti...

Autor: Tibi Oprea

26.05.2020, 00:04 534

♦ Strategia de investiţii prevede 80 de milioane de lei din surse proprii ♦ Compania vrea să înlocuiască 124 km de conductă de transport ţiţei ♦ Vrea şi să atragă fonduri europene pentru realizarea unor proiecte din domenii precum IT&C.

Conpet Ploieşti (simbol bursier COTE), transportatorul naţional de ţiţei prin conducte şi calea ferată, şi-a bugetat pentru perioada 2020-2025 investiţii de domeniu public în valoare de 450 de milioane de lei, potrivit strategiei de investiţii a societăţii pentru următorii cinci ani.

La finalul lunii aprilie, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a trimis companiilor din subordine un ordin prin care acestea au fost somate să vină cu un plan de investiţii pe cinci ani pentru a echilibra economia de după coronacriză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO