Burse - Fonduri mutuale

Transelectrica va formula plângere penală împotriva lui Marius Caraşol, fostul CEO demis pentru falsificarea CV-ului

Transelectrica va formula plângere penală împotriva...

Autor: Liviu Popescu

26.09.2019, 00:00 1056

Transelectrica (simbol bursier TEL), companie cu 1,5 miliarde de lei capitalizare şi care se ocupă cu siguranţa energetică a României, a decis formularea unei plângeri penale împotriva lui Marius Caraşol, cel care a condus compania timp de nouă luni şi care a fost demis după ce presa a dezvăluit că acesta nu a terminat studiile de la Politehnică, deşi CV-ul acestuia arată altceva. 

Totodată compania menţionează că a iniţiat demersurile privind constituirea ca parte civilă în ancheta Parchetului General.

„Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA informează acţionarii şi investitorii că în şedinţa din data de 24 septembrie 2019 Consiliul de Supraveghere a solicitat conducerii executive a companiei să prezinte stadiul acţiunilor iniţiate ca urmare a revocării domnului Marius-Dănuţ Caraşol din funcţia de preşedinte şi membru al Directoratului“, se arată la bursă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO