Burse - Fonduri mutuale

Transelectrica are patru noi membri ai directoratului pentru următorii patru ani. Cătălin Niţu, ales preşedinte

Transelectrica are patru noi membri ai directoratului...

Autor: Tibi Oprea

19.11.2020, 00:00 212

Transelectrica (simbol bursier TEL), compania naţională de transport al energiei electrice, a anunţat miercuri la Bursa de la Bucureşti că cei patru membri ai Directoratului numiţi pe patru ani de către Consiliul de Supraveghere pe 16 noiembrie 2020, respectiv până la data de 16 noiembrie 2024, au acceptat mandatele primite.

„În completarea raportului curent diseminat prin intermediul instituţiilor pieţei de capital în data de 17 noiembrie 2020, informăm publicul investitor cu privire la faptul că membrii Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA, numiţi de către Consiliul de Supraveghere în şedinţa din data de 16 noiembrie 2020 pentru un mandat de 4 ani, începând cu data de 17 noiembrie 2020 şi până la data de 16 noiembrie 2024, respectiv Cătălin Niţu, Andreea-Mihaela Miu, Corneliu-Bogdan Marcu, Marius-Viorel Stanciu, au acceptat expres mandatele de membri ai Directoratului, numirea acestora devenind efectivă”, se arată în raportul la Bursă.

Cătălin Niţu a fost numit Preşedinte al Directoratului, iar mandatul lui Ovidiu Anghel în calitate de membru provizoriu al Directoratului rămâne valabil până la data de 20 decembrie 2020. Transelectrica are 1,8 miliarde de lei capitalizare, iar acţiunile sale înregistrează o creştere de 25% de la începutul anului, pe fondul unui rulaj de 206,3 milioane de lei, arată datele BVB. Compania este controlată în proporţie de 58,7% de statul român prin Secretariatul General al Guvernului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO