Burse - Fonduri mutuale

Tradeville închide plasamentul pentru MAM Bricolaj la preţul maxim din ofertă: 8,5 milioane lei atraşi în trei minute. Banii vor fi folosiţi pentru deschiderea de noi magazine

Cristian Găvan, CEO al companiei

Cristian Găvan, CEO al companiei

Autor: Liviu Popescu

07.09.2020, 00:07 1020

Tradeville, cea mai activă so­cie­tate de brokeraj de la bursa românească pe partea de listări - acţiuni şi obligaţiuni din ultimul an, a închis anticipat plasamentul privat al furnizorului de materiale şi accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj, la preţul maxim din ofertă de 20 de lei pe acţiune, ca urmare a interesului ridicat al investitorilor.

Astfel, societate de brokeraj a anunţat vineri, confirmând informaţiile publicate anterior de ZF, că plasa­mentul privat de acţiuni a fost închis anticipat în prima zi cu o rată de suprasubscriere de 76%.

Toate acţiunile oferite au fost subs­crise în primele 3 minute ale plasamen­tu­lui, peste 90% din subscrieri fiind făcute prin platforma online de tranzac­ţio­nare Tradeville, potrivit societăţii de bro­keraj. Vineri după-amiază plasa­men­tul a fost procesat în sistemul bur­sei de la Bucureşti cu simbol bursier MAM.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO