Burse - Fonduri mutuale

TopTech, parte din grupul Bittnet System, încheie un contract de 9,4 mil. lei cu o instituţie de învăţământ superior

TopTech, parte din grupul Bittnet System, încheie un...

Autor: Liviu Popescu

30.08.2023, 18:06 380

Bittnet Systems, simbol bursier BNET, integrator de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în IT, a anunţat miercuri seară la Bursa de Valori că societatea TopTech, parte din grup, a încheiat un contract de 9,4 mil. lei cu o instituţie de învăţământ superior. În raport nu se menţionează numele instituţiei.

“Acordul în valoare de 9.404.000 lei fără TVA depăşeşte 10% din cifra de afaceri individuală a anului precedent şi presupune dezvoltarea a două centre de date (datacenter) ale clientului – instituţie de învăţământ superior. Obiectul contractului include echipamente de stocare, servere, switch-uri, sisteme de backup şi sistem de arhivare digitală precum şi serviciile de instalare, configurare, punere în funcţiune, testare şi suport”, potrivit companiei.

Bittnet Systems are o capitalizare bursieră de 162 mil. lei. În 2023 acţiunile au minus 13,7% pe tranzacţii de 18 mil. lei.

“Perioada de derulare contractuală este de 90 zile de la semnare. TopTech SRL face parte din pilonul de Cloud & Infrastructure al Grupului Bittnet, alături de Dendrio Solutions, Dataware Consulting, Optimizor (fost ITPrepared) şi 2Net Computer”.​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO