Burse - Fonduri mutuale

Termenul de depunere a ofertelor pentru cumpărarea activelor Oltchim s-a prelungit până la 6 iulie

Termenul de depunere a ofertelor pentru cumpărarea...

Autor: Dan Straut

26.06.2017, 14:54 159

Informaţia apare şi într-o notă transmisă de companie către Bursa de Valori Bucureşti. „Societatea informează acţionarii şi pe cei interesaţi că în dosarul de insolvenţă nr. 887/90/2013, aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea, la termenul de judecată din data de 21 iunie 2017 stabilit pentru soluţionarea cererii de intervenţie a domnului Rotaru Constantin, instanţa a dispus: amână pronunţarea asupra confirmării modificării planului de reorganizare la data de 28 iunie 2017. Pe această cale informăm şi de faptul că s-a extins termenul limită de depunere a ofertelor angajante în vederea achiziţionării pachetelor de active ale Oltchim SA, pentru data de 6 iulie 2017”, se arată în nota transmisă Bursei.

Conform ultimului plan de reorganizare a combinatului de la Râmnicu Vâlcea, transmis Bursei de Valori la data de 9 martie, pachetele de active supuse vânzării vor fi următoarele:
1. Uzinele Clor-Alkali
2. Uzina Oxo-alcooli
3. Uzinele Propilen-oxid şi Polioli
4. Pachetul de servicii pentru ecologizarea site-ului industrial
5. Lotul de 1.010 vagoane de marfă
6. Procesarea de PVC
7. Uzina Petrochimică VCM/PVC
8. Uzina petrochimică de la Bradu (Piteşti)
9. Uzina de Anhidridă Ftalică.

Planul de reorganizare a Oltchim prevede vânzarea combinatului pentru cel puţin 307 milioane de euro. Oltchim a intrat în procedură de insolvenţă la 30 ianuarie 2013, iar consorţiul format din Rominsolv SPRL şi BDO Busines Restructuring SPRL a fost numit administrator judiciar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO