LIVE: Videoconferinţa ZF Private Health - din marile centre economice, în fiecare judeţ. Cum dezvoltăm piaţa privată de sănătate la nivel naţional?
Burse - Fonduri mutuale

Teraplast vrea să plătească dividende de 45 mil.lei pentru primele nouă luni din 2020, adică un randament de 6,2%

Teraplast vrea să distribuie un  dividend brut de 0,026 lei/acţiune pentru perioada de nouă luni încheiată pe 30 septembrie 2020, respectiv un randament de 6,2%, valoarea totală a sumei alocate pentru această măsură fiind de 45,3 milioane lei.

Dividentul va fi discutat de acţionari la adunarea generală din 27 noiembrie.

”La calcularea valorii dividendului brut/actiune s-a avut in vedere numarul de actiuni emise de societate, din care s-a scazut un numar de 966 actiuni care au intrat in contul Societatii (in urma aplicarii algoritmului si rotunjirii rezultatelor la intregul inferior ca urmare a procesarii majorarii capitalului social, realizata in temeiul Hotararii A.G.E.A. nr.1/29.04.2020) si pe care Societatea le detine la data prezentei, tinand cont de faptul ca actiunile proprii nu dau drept la dividende sau alte drepturi”, menţionează convocatorul AGA.

Plata dividendelor este propusă pentru data de  24 decembrie 2020.

TeraPlast Bistriţa este deţinută în proporţie de 46,8% de Dorel Goia, în timp ce fondul de pensii administrat privat NN Pensii are un pachet de 11% din numărul de acţiuni, iar fondul de investiţii KJK Balkan Holding deţine 10% din capitalul social.

Compania are o capitalizare bursieră de 744  milioane lei, iar acţiunile au fost în creştere cu 95% de la începutul anului, după tranzacţii de 110 milioane lei.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.