Burse - Fonduri mutuale

TeraPlast solicită aprobarea acţionarilor pentru numirea lui Lucian Anghel, fostul preşedinte al BVB, ca administrator permanent până în septembrie

TeraPlast Bistriţa (simbol bursier TRP), producător de materiale de construcţii controlat de omul de afaceri Dorel Goia, a convocat acţionarii în data de 28 aprilie pentru a aproba, printre altele, alegerea unui membru în Consiliul de Administraţie pentru un mandat cu o durată de timp egală cu mandatul rămas de efectuat al administratorilor în funcţie, respectiv până la 14 septembrie 2021, având în vedere că, în urma demisiei lui Lefter Răzvan-Ştefan, Lucian-Claudiu Anghel a fost numit administrator provizoriu. Răzvan Lefter a făcut parte din Consiliul de Administraţie al TeraPlast pentru 6 ani, reprezentând fondul de investiţii KJK Balkan Holding, care a deţinut o participaţie de 10,05% din companie. 

În noiembrie 2020, fondul şi-a vândut întreaga participaţie deţinută până la acel moment în companie. Poziţia de administrator neexecutiv provizoriu va fi deţinută de către Lucian Anghel până la întrunirea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din 28 aprilie 2021. Lucian Anghel este doctor în economie, licenţiat în cibernetică şi informatică economică, absolvind la Georgetown University Washington un curs postuniversitar. Are o experienţă de 25 de ani în domeniul financiar-bancar, ocupând de-a lungul timpului numeroase poziţii de conducere precum economist-şef, coordonator al planului de structurare în vederea privatizării, trezorier adjunct, director de strategie, CEO al unor instituţii precum bănci sau un fond de pensii.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.