Burse - Fonduri mutuale

TeraPlast primeşte aviz favorabil din partea Consiliului Concurenţei pentru vânzarea liniei de business profile de tâmplărie: preţ estimat de 4,5 milioane de euro

TeraPlast primeşte aviz favorabil din partea Consiliului...

Autor: Tibi Oprea

11.02.2021, 00:00 224

TeraPlast, compania-mamă a Grupului TeraPlast, a anunţat miercuri la bursa de la Bucureşti primirea avizului favorabil din partea Consiliului Concurenţei pentru vânzarea liniei de business Profile de tâmplărie către Dynamic Selling Group, producător şi distribuitor de profile pentru tâmplărie termoizolantă.

Transferul efectiv al drepturilor de proprietate va fi realizat în data de 15 martie 2021. Tot atunci, preţul estimat de 4,5 milioane de euro va fi ajustat în baza nivelului capitalului de lucru.

În cadrul tranzacţiei, producătorul român Dynamic Selling Group va prelua linia de business Profile de tâmplărie a TeraPlast SA şi compania TeraPlast Ungaria – distribuitor de profile de tâmplărie. În urma tranzacţiilor de anul trecut, în cadrul Grupului TeraPlast vor rămâne liniile de business Instalaţii şi granule ale TeraPlast SA, linia de business Ferestre şi uşi a TeraGlass, reciclare PVC rigid a TeraPlast Recycling.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO