Burse - Fonduri mutuale

Ştefan Vuza anunţă o nouă echipă de management la Chimcomplex Borzeşti: Tivadar Runtag preia poziţia de CEO, iar Adrian Dumitriu devine directorul financiar

Ştefan Vuza anunţă o nouă echipă de management la...

Autor: Robert Manea

25.02.2020, 00:00 684

Ştefan Vuza, proprietarul Chimcomplex Borzeşti (CHOB), cel mai mare grup antreprenorial românesc din industria chimică, a anunţat o nouă structură de management, din care fac parte Tivadar Runtag, fost CEE cluster manager la Prista Oil, care a preluat funcţia de CEO, şi Adrian Dumitriu, fost director financiar al Nuclearelectrica, care a devenit director financiar la Chimcomplex. De asemenea, în cadrul noii echipe, Serghei Gheorghe a preluat funcţia de chief supply chain officer (CSCO) după ce în ultimii 15 ani a fost director de achiziţii şi chief procurement officer, iar în ultimii cinci ani şi vicepreşedinte al producătorului de aluminiu Alro Slatina.

Armand Spiru a fost numit chief commercial officer (CCO) al Chimcomplex, după ce în ultimul an a fost director comercial adjunct al Chimcomplex Vâlcea şi anterior, pentru o perioadă de 7 ani, director comercial la Oltchim. Dumitru Coman, parte a echipei Chimcomplex de 30 de ani, a preluat funcţia de chief technical officer (CTO), anterior acesta ocupând în ultimii ani 26 ani poziţia de director general al Chimcomplex Borzeşti şi cea de director tehnic tot la Chimcomplex Borzeşti. Victor Avram este chief operating officer (COO) al companiei. 

Acesta a început să lucreze în Oltchim acum 30 de ani. Daniel Prisacariu este Chief Operating Officer (COO) al Chimcomplex Borzeşti, fiind promovat din funcţia de director comercial pe care o ocupa de 16 ani în cadrul companiei. Daniel Prisăcariu face parte din echipa Chimcomplex de 24 de ani. Acţiunile CHOB se tranzacţionează în creştere cu 6,7% pe rulaje reduse. Compania este controlată în proporţie de 87,7% de CRC Alchemy Holding din Amsterdam, în timp ce statul român are o participaţie de 9,2%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO