Caută doar în titlu
LIVE: Acum la ZF Live. Cum vrea să se extindă în afară Zebra Pay cu serviciul de plăţi SelfPay?
Burse - Fonduri mutuale

SIF Oltenia revine la tranzacţionare după ce ASF a decis reluarea operaţiunilor

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a decis reluarea operaţiunilor de tranzacţionare pentru acţiunile SIF Oltenia (SIF5) după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni le suspendase în urma unei situaţii apărute după adunarea acţionarilor din 28 aprilie 2020, când investitorii s-au împărţit în două tabere.

“Începând cu data de 11 mai 2020, se reintroduc la tranzacţionare acţiunile emise de SIF Oltenia. Prezenta decizie intră în vigoare la data emiterii, va fi publicată în buletinul ASF şi pe site-ul instituţiei, va fi comunicată SIF Oltenia şi se va transmite către BVB în vederea informării corespunzătoare a investitorilor”, transmit reprezentanţii ASF într-un anunţ pe Bursă.

Pe 29 aprilie 2020, ASF a decis să suspende de la tranzacţionare acţiunile SIF Oltenia (SIF5) până la clarificarea situaţiei existente după adunarea acţionarilor din 28 aprilie 2020 când investitorii s-au împărţit în două tabere, specificând la vremea respectivă că ambele seturi de hotărâri au îndeplinit condiţiile de cvorum şi majoritatea de vot necesare adoptării de rezoluţii, dar prezintă hotărâri contradictorii cu privire la punctele aflate pe ordinea de zi.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.