Burse - Fonduri mutuale

SIF Oltenia are două candidaturi pentru Consiliul de Administraţie: Gheorghe Cătălin Buzdea, jurist şi Mihai Zoescu, economist şi CFO al Biofarm

SIF Oltenia (SIF5) a anunţat joi la Bursa de la Bucureşti că a publicat pe site-ul propriu lista candidaturilor pentru un loc în Consiliul de Administraţie, întocmită pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor convocată pentru data de 28 aprilie 2021, fiind înregistrate două dosare de candidatură, respectiv Gheorghe Cătălin Buzdea şi Mihai Zoescu.

Astfel, Gheorghe Cătălin Buzdea este de profesie jurist, iar din 2000 încoace este administrator al SC LIN & EMA SRL. A urmat cursurile Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii “1Deccembrie 2918” din Alba Iulia, obţinând ulterior şi un master în Administrarea Afacerilor.

Mihai Zoescu este din ianuarie 2021 în prezent director economic (CFO) al producătorului de medicamente Biofarm SA, în perioada aprilie 2013-ianuarie 2021 a fost director deal advisory în cadrul KPMG Advisory, între noiembrie 2005 şi martie 2013 a fost senior manager la KPMG. Zoescu a finalizat cursurile Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori fin cadrul Academiei de Studii Economice, urmând ulterior un master la Şcoala Doctorală în Finanţe şi Bănci (DOFIN). Este membru al Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA).

SIF Oltenia are 975,4 mil. lei capitalizare. De la începutul anului, acţiunile SIF5 înregistrează o creştere de 4,1%, pe fondul unor tranzaţcii de 37,2 mil. lei, arată datele BVB.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.