Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

SIF Banat Crişana vrea să-şi răscumpere 15 milioane de acţiuni pentru maximum 76,5 mil. lei. Societatea oferă un preţ maximum de 5,1 lei pe acţiune. La bursă, o acţiune SIF1 este cotată la 2,07 lei

SIF Banat Crişana (SIF1) convoacă acţionarii pe 2 noiembrie 2020 pentru a aproba derularea unui program de răscumpărare a cel mult 15 milioane de acţiuni pentru reducerea capitalului social, la un preţ minim de 0,1 lei pe acţiune şi unul maxim de 5,102 lei pe unitate. Astfel societatea pune maximum 76,5 mil. lei la bătaie.

 Spre comparaţie, o acţiune SIF1 a închis şedinţa de tranzacţionare de marţi seară la preţul de 2,07 lei pe unitate, adică o valoare de piaţă de 1,07 miliarde de lei.

“Alături de caracteristicile principale, Programul 3 va include şi alte cerinţe impuse de lege şi care nu sunt enumerate mai sus. Achiziţionarea acţiunilor în cadrul Programului 3 se va desfăşură prin toate operaţiunile de piaţă permise potrivit legii, care pot include şi oferte publice de cumpărare iniţiate de Societate, cu respectarea prevederilor legale. Pentru implementarea Programului 3, Consiliul de Administraţie va fi împuternicit să adopte toate masurile necesare şi să îndeplinească toate formalităţile cerute, cu respectarea cerinţelor sus menţionate”.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.