Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia, care deţin 5,55% din SIF Oltenia, cer convocarea AGA la societatea din Craiova pentru alegerea a cinci administratori cu o indemnizaţie de 10.000 de lei pe lună. Un alt punct pe ordinea de zi, revocarea în parte a unei decizii a AGA din 2013

SIF Banat Crişana (SIF1) şi SIF Muntenia (SIF4), acţionari cu 5,55% la SIF Oltenia (SIF5), au solicitat convocarea unei adunări generale a acţionarilor societăţii din Bănie pentru alegerea unui unui consiliu de administraţie pe 4 ani cu o remuneraţie fixă lunară de 10.000 de lei, dar şi pentru a supune votului revocarea în parte a unei decizii a AGA din 2013. 

Cei doi acţionari consideră că punctul propus pe ordinea de zi referitor la revocarea în parte a hotărârii 5 din 20 aprilie 2013 a adunării generale ordinare a acţionarilor SIF Oltenia este necesar întrucât administratorii au o răspundere proprie pentru actele săvârşite sau pentru omisiuni, care nu poate fi înlocuită cu obligaţia societăţii de a le acoperi cheltuielile făcute în apărarea persoanei proprii. 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.