Burse - Fonduri mutuale

SIF Banat-Crişana preia magazinul Central din Cluj-Napoca cu 5 milioane de clienţi anual

SIF Banat-Crişana preia magazinul Central din...

Autor: Roxana Pricop

30.07.2014, 19:01 847

SIF Banat-Crişana (SIF1) şi-a majorat deţinerea la societatea Central SA din Cluj-Napoca ce operează centrul comercial Central, devenind acţionar cu o participaţie de 60,86% din capitalul companiei, potrivit unui anunţ făcut de companie pe bursă.

Anterior tranzacţiei, SIF1 deţinea un pachet de 7,5% din Central SA evaluat la 1,6 milioane de lei la finalul lunii martie.

Majorarea deţinerii s-a realizat prin achiziţii de la acţionarii existenţi. SIF-ul nu a dat detalii cu privire la suma investită sau la identitatea vânzătorilor. Magazinul Central este situat în zona ultracentrală a municipiului Cluj-Napoca, este construit pe cinci nivele şi are o suprafaţă comercială de 20.000 mp. Magazinul are peste 5 milioane de clienţi pe an.

“Obiectivele SIF Banat-Crişana pentru Central vizează consolidarea unei poziţii de top în retailul clujean, creşterea cifrei de afaceri şi a marjelor de rentabilitate”, au anunţat oficialii SIF1 în raportul emis pe bursă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO