Burse - Fonduri mutuale

SevenX Ventures, vehicul de investiţii controlat de Iulian Cîrciumaru şi Leonard Leca, ajunge la o deţinere de 12,1% din acţiunile de clasă A ale Holde Agri Invest

SevenX Ventures, vehicul de investiţii controlat de...

Autor: Tibi Oprea

01.11.2021, 08:50 852

♦ Pe 26 octombrie, SevenX Ventures a cumpărat 2,5% din acţiuni pentru 3,54 mil. lei.

Holde Agri Invest (simbol bursier HAI), operator românesc de tere­nuri agricole cu o capitalizare de 100 mil. lei la Bursa românească, a anunţat vineri că a primit o notificare din partea SevenX Venture potrivit căreia acţionarul deţine un număr de 7,05 milioane de acţiuni HAI de clasă A, repre­zentând 12,11% din capi­talul social al companiei constituit din această clasă de acţiuni.

Anterior acestei notificări, SevenX Ventures avea o participaţie de 5,6%, respectiv 58,24 de milioane de acţiuni de clasă A, pragul de 10% fiind depăşit în urma unor tranzacţii din 26 octombrie 2021.

SevenX Ventures este un vehicul de investiţii deţinut de Iulian Cîrciu­maru, reprezentant legal al Holde Agri Management şi administrator unic al Holde Agri Invest, în pro­por­ţie de 45,5% şi de investitorul Alexandru-Leonard Leca în pro­porţie de 45,5%, în timp ce Robert Vişoiu deţine 9% din capitalul social al firmei. În şedinţa din 26 octombrie, a fost înregistrată în sistemul Bursei de Valori o tranzacţie pe segmentul XDS1 cu un număr de 1,45 de milioane de acţiuni HAI în valoare de 3,54 mil. lei, pachet care coincide unui procent de 2,49% din numărul total de acţiuni al companiei şi cumpărat de SevenX Ventures, arată calculele realizate de ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO