Burse - Fonduri mutuale

Se apropie AGA la marile companii listate. Cu ce dividende se prezintă acestea în faţa acţionarilor: randamente de la 2,1% la 14,3%

Se apropie AGA la marile companii listate. Cu ce...

Autor: Tibi Oprea

23.04.2020, 08:45 1476

♦ Media randamentelor companiilor din indicele principal BET este de 6,8% ♦ Purcari, Alro Slatina, MedLife, Sphera şi TeraPlast Bistriţa nu vor să ofere investitorilor dividende din profitul pe 2019 ♦ TeraPlast vrea să dea acţiuni gratuite ♦ Acţionarii Romgaz au aprobat deja dividende.

Un număr de 12 companii dintre cele 17 incluse în indicele principal BET vin cu propuneri de dividende din profiturile pe 2019 în adunările generale ale acţionarilor programate pentru luna aprilie, iar la preţurile de închidere din 21 aprilie randamentele dividendelor variază între 2,1% şi 14,3%, potrivit datelor agregate de la intermediarii Tradeville şi Goldring.

Media randamentelor companiilor incluse în indicele principal BET care acordă dividende din profitul pe anul trecut este de 6,8%, potrivit datelor agregate de ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO