Burse - Fonduri mutuale

​Şase burse din sud-estul Europei îşi unesc forţele pentru a îmbunătăţi accesul la finanţare într-un program lansat de BERD: Bittnet Systems, Conpet Ploieşti, Patria Bank şi TeraPlast Bistriţa, cele patru companii româneşti incluse în program

​Şase burse din sud-estul Europei îşi unesc forţele...

Autor: Tibi Oprea

20.05.2020, 15:55 606

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) lansează un program pentru elaborarea de rapoarte de analiză şi cercetare de către analişti dedicat dezvoltării companiilor medii listate în ţări selectate în care investeşte, respective Bulgaria, Croaţia, Macedonia de Nord, Serbia, dar şi România, transmite BERD.

“Există o lacună evidentă în ceea ce priveşte cercetarea şi promovarea companiilor mai mici în comunitatea investiţională. Sprijinirea acestor companii în creşterea lor şi facilitarea accesului lor la investitori este un obiectiv major pentru noi”, spune Adrian Tănase, director general al Bursei de Valori Bucureşti.

Scopul programului este elaborarea unor rapoarte de analiză de înaltă calitate, disponibile public, pentru a depăşi barierele de informaţie care afectează lichiditatea pieţei. “Îmbunătăţirea transparenţei pieţelor prin majorarea volumului de informaţii de încredere este considerată esenţială pentru creşterea disponibilităţii finanţării pentru companiile medii.”

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO