Burse - Fonduri mutuale

Romgaz: cu 600 mil. lei cash, compania de stat caută o agenţie de rating pentru accesul în viitor la împrumuturi, inclusiv obligaţiuni

Adrian Volintiru, CEO Romgaz:

Suntem în proces de selecţie a unei firme care să ne ofere posibilitatea unui rating internaţional de companie. Posibilităţile de finanţare sunt multiple.

Adrian Volintiru, CEO Romgaz: Suntem în proces de selecţie a unei firme care să ne ofere posibilitatea unui rating internaţional de companie. Posibilităţile de finanţare sunt multiple.

Autor: Liviu Popescu, Mircea Nica

29.08.2019, 08:15 753

Romgaz are în 2019, prin prisma indicatorilor financiari, cea mai bună primă jumătate de an de la listarea din 2013 încoace.

Producătorul de gaze naturale Romgaz (simbol bursier SNG), una dintre cele mai profitabile companii de stat din România, intenţionează să obţină un rating de credit din partea unei agenţii de specialitate pentru a îi garanta în viitor accesul la împrumuturi, inclusiv printr-o emisiune de obligaţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO