Burse - Fonduri mutuale

ROCA X Management a devenit administrator de fonduri de investiţii alternative.”Este o dovadă de maturizare a pieţei din România care începe o nouă etapă în dezvoltarea ecosistemului de start-up-uri”

ROCA X Management a devenit administrator de fonduri de...

Autor: Roxana Rosu

16.12.2021, 13:45 417

ROCA X Management, echipa de management a ROCA X, a devenit primul Administrator de fonduri de investiţii alternative EuVECA din România, înregistrare ce îi va permite să administreze fonduri de investiţii alternative cu capital de risc din orice stat al Uniunii Europene.

„Este un moment important pentru echipa ROCA X Management, dar mai mult decât atât este o dovadă de maturizare a pieţei din România care începe o nouă etapă în dezvoltarea ecosistemului de start-up-uri. Regimul „light” de înregistrare implementat  cu succes de Autoritatea de Supraveghere Financiară este o relaxare a legislaţiei care va încuraja apariţia unor micro-fonduri de investiţii atât în domeniul tehnologiei dar şi în alte domenii, dezvoltând această componentă a ecosistemului românesc de investiţii”, a spus Alexandru Bogdan CEO ROCA X.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO