Burse - Fonduri mutuale

Remarul 16 Februarie, cea mai veche fabrică din Cluj, vrea să îşi majoreze capitalul social cu 10,2 mil. lei pentru a-şi finanţa programele şi a achita o parte din datorii

Remarul 16 Februarie, cea mai veche fabrică din Cluj,...

Autor: Tibi Oprea

15.10.2019, 12:40 601

Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca (REFE), societate producătoare de material rulant înfiinţată în urmă cu 149 de ani, convoacă acţionarii în data de 18 noiembrie pentru a aproba majorarea capitalului social într-o singură etapă, cu maximum 10,2 mil. lei, până la valoarea maximă de 15,3 mil. lei, în schimbul aportului în numerar adus de acţionari.

“Majorarea de capital social se realizează din nevoia de lichidităţi a societăţii, pentru pentru derularea programelor asumate de societate si pentru o parte din datoriile existente”, se arată în raportul de la Bursă.

Acţiunile au valoarea nominală şi preţul de emisiune de 2,5 lei. Acţiunile nou-emise rămase nesubscrise ca urmare a exercitării drepturilor de preferinţă vor fi anulate. Valoarea cu care se va majora capitalul social va fi dată de numărul şi valoarea acţiunilor noi efectiv subscrise de acţionari. Majorarea de capital social se realizează fără primă de emisiune. O acţiune deţinută la data de înregistrare generează un drept de preferinţă cu care se vor putea subscrie două acţiuni nou-emise.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO