Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Ready Office Rent listează marţi la bursa de la Bucureşti obligaţiuni de 5,2 mil. lei cu o dobândă de 8% pe an. Prime Transaction, broker al emisiunii

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunţat că marţi, 13 octombrie 2020, obligaţiunile societăţii de închiriere şi subînchiriere a imobilelor Ready Office Rent (ROR22) vor intra la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT).

Emisiunea cuprinde 51.882 obligaţiuni garantate, denominate în lei, cu valoarea nominală de 100 lei/obligaţiune. Astfel, valoarea emisiunii se ridică la aproape 5,2 milioane lei.

“Obligaţiunile au o dobândă fixă de 8% pe an, plătibilă semestrial, iar emitentul garantează obligaţiunile cu creanţe viitoare pe care le are de încasat de la clienţii sai. Emisiunea a fost vândută printr-un plasament privat în octombrie 2019 şi vă ajunge la scadenţă în octombrie 2022”, menţionează BVB.

În cadrul plasamentului privat, obligaţiunile au fost cumpărate de un număr de 97 investitori (5 investitori persoane juridice şi 92 investitori persoane fizice).

Listarea obligaţiunilor pe SMT-ul BVB a fost asistata de societatea de brokeraj Prime Transaction. Ready Office Rent a fost înfiinţată în anul 2012, având denumirea de Tradexpress Impex SRL, iar în 2019 a fost transformata din SRL în SA şi denumirea a fost schimbată în cea actuală.

Emitentul are un capital social de 100.000 lei, împărţit în 10.000 de acţiuni cu valoare nominală de 10 lei/acţiune. Acţiunile societăţii sunt deţinute de Lucian Ciofoaia (9.950 de acţiuni – 99,50% din capitalul social) şi Narcisa Mindu (50 de acţiuni – 0,50% din capitalul social).

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.