Burse - Fonduri mutuale

Raiko Transilvania mai vrea bani de la investitori. Compania anunţă al doilea plasament privat pentru acţiunile sale

Raiko Transilvania mai vrea bani de la investitori....

Autor: Cristina Bellu

05.02.2020, 10:08 348

Acţiunile companiei urmează să intre la tranzacţionare pe piaţa AeRO a BVB.

Producătorul de sisteme pluviale cu capital polonez Raiko Transilvania intenţionează să organizeze un nou plasament privat pentru acţiunile sale înainte de finalul primului trimestru, capitalul obţinut urmând să fie direcţionat în principal către achiziţionarea de materiale şi bunuri pentru a creşte capacitatea de producţie şi vânzare.

Operaţiunea se adresează în special investitorilor străini. Astfel, fondul de investiţii polonez Carpathia Capital, listat pe piaţa AeRO, s-a angajat deja să investească în al doilea plasament al Raiko şi va fi unul dintre investitorii principali în această tranzacţie.

“Acţiunile Raiko vor fi vândute investitorilor într-un plasament privat, care este o ofertă adresată unui număr de maxim 149 de investitori individuali şi unui număr nelimitat de investitori instituţionali”, transmit reprezentanţii companiei.

Aceasta va fi a doua operaţiune realizată de Raiko Transilvania pe piaţa de capital locală, după ce în iulie 2019 a vândut 1 milion de acţiuni noi într-un plasament privat şi a atras 1,05 mil. lei de la 29 de investitori de pe Bursa de Valori Bucureşti.

Casa de brokeraj Tradeville va asista Raiko în derularea ofertei şi, ulterior, la listarea acţiunilor pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO