Burse - Fonduri mutuale

Raiffeisen a majorat preţul ţintă al acţiunilor Transelectrica cu 8%, la 21,2 lei

Autor: Dumitrescu Anca

29.03.2011, 17:18 43

Raiffeisen Capital&Investment a majorat cu 8% preţul ţintăal acţiunilor Transelectrica, la 21,2 lei, ca urmare a costurilormai mici decât estimările şi a creşterii cantităţii de energietransportată în 2010.

Recomandarea pentru investitori a fost îmbunătăţită de la"reduce" la "menţine" întrucât Raiffeisen consideră căprovizioanele pentru încasări îndoielnice nu vor rămâne la nivelulridicat de anul trecut, iar creşterea costurilor operaţionale va fisub cea a veniturilor.

Preţul acţiunilor Transelectrica a scăzut cu 11% faţă de ultimaanaliză efectuată de Raiffeisen, pe 10 ianuarie, iar noul preţţintă implică o creştere de 9,6% faţă de cotaţia de 19,35 lei peunitate înregistrată la închiderea de vineri (25 martie).

Acţiunile Transelectrica au încheiat tranzacţiile de luni încreştere cu 1,76%, la 19,69 lei pe unitate, iar preţul ţintă estemai mare cu 7,6% faţă de acest nivel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO