Burse - Fonduri mutuale

Purcari vrea să plătească dividende din profitul pe 2018. „La următoarea şedinţă a boardului stabilim cât vom propune acţionarilor“

Victor Bostan, director general Purcari:

Am discutat intern cu privire la posibilitatea repartizării de dividende din 2018. Suma pentru dividende va fi inclusă în bugetul pe 2019 şi în următoarea şedinţă a board-ului, din 29 martie, vom propune acţionarilor suma pe care am agreat-o.

Victor Bostan, director general Purcari: Am discutat intern cu privire la posibilitatea repartizării de dividende din 2018. Suma pentru dividende va fi inclusă în bugetul pe 2019 şi în următoarea şedinţă a board-ului, din 29 martie, vom propune acţionarilor suma pe care am agreat-o.

Autor: Liviu Popescu

20.02.2019, 00:05 679

Purcari a preluat un împrumut de 1,7 mil. euro pentru 1,2 mil. euro, privind Cramele Huşi, cu posibilitatea de a cumpăra activele în lichidare şi de a recupera pe cât posibil această investiţie.

Compania Purcari (WINE), cel mai proaspăt emitent listat la bursa de la Bucureşti, în februarie 2018, intenţionează să-şi remunereze investitorii cu dividende din profitul net înregistrat în 2018, decizia cu privire la suma alocată urmând a fi luată de consiliul de administraţie în luna martie şi ulterior propusă acţionarilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO