Burse - Fonduri mutuale

Prospecţiuni are contracte semnate pentru 70% din capacitatea de lucru

Gehrig Schultz, CEO Prospecţiuni

Gehrig Schultz, CEO Prospecţiuni

Autor: Radu Bostan

30.04.2015, 00:06 556
După ce a încheiat anul trecut cu pierderi, compania vrea să crească anul acesta cu 14%.
 
Compania de prospectare geofizică şi geologică Prospecţiuni Bucureşti (simbol bursier PRSN) îşi propune să recupereze din terenul pierdut anul trecut pe fondul blo­cajelor din industria petrolieră, cu obiectivul de a obţine venituri de 79 de milioane de euro, faţă de 69 de milioane de euro în 2014. Ţinta este în proporţie de peste 60% acoperită în contracte.
 
„Pentru anul 2015, societatea are deja con­tracte semnate pentru lucrări în România, în valoare de aproximativ 53 milioane de euro (OMV Petrom, Romgaz, Panfora, Hunt Oil, Amromco), ce acoperă circa 70% din capa­citatea de producţie“, scrie Gehrig Schultz, pre­şe­dintele şi directorul general al Prospec­ţiuni, în raportul anual.
 
„În perioada imediat următoare vom participa la licitaţiile organizate de companiile pe­troliere pentru lucrările de achiziţii date geo­fizice în România, programate pentru tri­mestrele 3 şi 4 ale acestui an, cu o valoare totală estimată a acestora de aproximativ 37 milioane de euro“, arată şeful companiei de prospectare.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO