Burse - Fonduri mutuale

Propunerile de ridicare a celor opt bariere discutate la Ministerul Finanţelor

Propunerile de ridicare a celor opt bariere discutate la...

Autor: Roxana Pricop

04.04.2014, 00:05 190
Grupul de lucru Great Barriers Shift, format din experţi de pe piaţa locală de capital, practicieni şi repre­zentanţi ai administraţiei publice, s-a în­tâlnit ieri cu reprezentanţi ai Minis­terului Finanţelor pentru a dis­cu­ta aspectele teh­ni­ce privind modifică­rile necesare în legis­la­ţie astfel încât să fie ridicate cele opt ba­riere care ţin pe loc dezvoltarea pieţei de capital.
 
La întâlnirea de lucru au participat şi oficiali de la Ministerul Justiţiei, BNR şi de la Autoritatea de Su­pra­veghere Financiară.
 
„Promovarea bursei de la Bucureşti în liga pie­ţelor emergente este echi­valentă cu obţinerea ra­ting-ului de in­vest­ment grade. Impactul aces­tei pro­movări se va ve­dea în atra­gerea de flu­xuri im­por­tante de ca­pital în eco­no­mie şi pe pia­ţa de ca­pital, şi va du­ce la creş­te­rea avuţiei popu­laţiei“, a spus Lucian Anghel, preşe­dintele Bursei de Valori Bucureşti şi preşedinte al BCR Pensii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO