Burse - Fonduri mutuale

Proprietarul Mega Mall testează din nou apetitul investitorilor pentru bonduri

Proprietarul Mega Mall testează din nou apetitul...

Autor: Roxana Pricop

06.11.2015, 00:05 504
Fondul sud-african de investiţii NEPI (simbol bursier NEP), printre cei mai mari investitori de pe piaţa locală de imobiliare, cu un portofoliu de 1,7 mld. euro, a anunţat pe bursă că i-a mandatat pe bancherii de la Deutsche Bank şi JPMorgan Securities să organizeze o serie de întâlniri în Europa, cu investitori în instrumente cu venit fix, în vederea unei potenţiale emisiuni de obligaţiuni.
 
„În funcţie de condiţiile pieţei, poate urma o ofertă de obligaţiuni denominate în euro“, a anunţat conducerea NEPI într-un raport emis pe bursă.
 
Un anunţ similar a fost făcut de fond şi în toamna anului trecut, însă nu a fost demarată nicio ofertă de obligaţiuni, fondul continuând să se finanţeze prin acţiuni şi majorări de capital derulate pe bursa de la Londra şi pe cea de la Johannesburg. În 2014, bancherii responsabili de testarea interesului investitorilor erau cei de la Deutsche Bank, Investec şi Raiffeisen Bank International.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO