Burse - Fonduri mutuale

Promateris, fosta companie Prodplast, îşi majorează capitalul cu 13,5 milioane lei: acţionarii, printre care şi Florin Pogonaru, au subscris acţiuni prin compensarea unor creanţe

Promateris, fosta companie Prodplast, îşi majorează...

Autor: Tibi Oprea

24.12.2020, 00:00 194

Producătorul de mase plastice Promateris (denumire schimbată din Prodplast în vara anului 2020 - simbol bursier PPL), controlat de omul de afaceri Florin Pogonaru, a anunţat la Bursă că intermediarul IFB Finwest a notificat compania cu privire la subscrierea pentru majorarea capitalului social. 

În cadrul majorării au fost subscrise 13,3 milioane de acţiuni reprezentând 99,5% din numărul total de acţiuni din ofertă, în valoare totală de 13,5 mil. lei, potrivit calculelor realizate de ZF. 

În Etapa I, derulată în perioada 11 noiembrie-12 decembrie 2020, s-au subscris 361.535 acţiuni la preţul de subscriere de 1 leu pe unitate, în timp ce în Etapa a II-a a majorării s-au subscris aproape 13 mil. acţiuni la preţul de 1,01 lei pe unitate, prin compensarea unor creanţe în valoare de 13,1 mil. lei deţinute de acţionarii Florin Pogonaru, Tudor-Alexandru Georgescu, NORD SA, Victoria Art & Business Center SRL şi ECDL Romania SA. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO