Burse - Fonduri mutuale

Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi vrea să-şi dubleze businessul până în 2030 şi să se consolideze pe pieţele externe. Ioan Nani, CEO: Piaţa locală de medicamente este spectaculoasă, trebuie să dovedim că suntem deschizători de drumuri

Antibiotice Iaşi este unul dintre cei 2.500 de expozanţi de la târgul pentru industria farma Convention on Pharmaceutical Ingredients din Frankfurt, Germania.

Antibiotice Iaşi este unul dintre cei 2.500 de expozanţi de la târgul pentru industria farma Convention on Pharmaceutical Ingredients din Frankfurt, Germania.

Autor: Georgiana Mihalache

06.11.2019, 23:50 397

Antibiotice Iaşi (ATB), unul dintre cei mai mari producători locali de medicamente de pe piaţa locală, are ca obiectiv dublarea businessului în ur­mă­torii zece ani, iar directorul companiei, Ioan Nani, spune că participarea la târguri internaţionale pentru industria farma ajută compania să consolideze parteneriatele cu ţările în care are reprezentanţă.

„Vrem să dezvoltăm parteneriate pe termen lung şi să consolidăm afacerea. Avem un plan de dezvoltare pentru perioada 2020-2030 şi vrem să dublăm busi­nessul, este important să ştim dacă partenerii ne susţin programul. Piaţa locală are un ritm de creştere de peste 10%, este spectacu­loasă, trebuie să dove­dim că suntem deschi­zători de drumuri“, a spus Ioan Nani, diecto­rul ge­neral al Anti­bio­tice Iaşi. El este prezent la târgul Convention on Pharma­ceutical Ingre­dients de la Frankfurt, Germania, unul dintre cele mai mari evenimente pentru jucători din industria farma, care are anual 45.000 de vizitatori şi peste 2.500 de expozanţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO