Burse - Fonduri mutuale

Producătorul de îngrăşăminte ecologice Norofert îşi recrutează CFO: Claudiu Doboş preia funcţia de la 11 iunie 2021 pe o perioadă nedeterminată

Producătorul de îngrăşăminte ecologice Norofert...

Autor: Cristina Bellu

12.04.2021, 12:24 1205

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert (simbol bursier NRF) a anunţat luni la Bursa de la Bucureşti numirea lui Claudiu Doboş în funcţia de director financiar începând cu data de 11 iunie 2021 pentru un mandat pe o perioadă de timp nedeterminată. 

Claudiu Doboş a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Economie şi deţine o experienţă de peste 15 ani în audit, raportare financiară, managementul riscurilor, planificare strategică şi management bugetar, în companii precum Garanta România, Impact Developer & Contractor, KazMunayGas Rompetrol România, Euroins România Asigurare Reasigurare, Omniasig Vienna Insurance Group România sau Deloitte România.

Norofert are 150,8 mil. lei capitalizare şi este deţinută în proporţie de 38,7% de Vlad Popescu, în timp ce Ileana Popescu are 19% din acţiuni, iar 11,6% din capitalul social se află în conturile lui Marius Alexe.

De la începutul anului, acţiunile NRF înregistrează o creştere de 46,93%, pe fondul unor tranzacţii de 48,4 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO