Burse - Fonduri mutuale

Producătorul de elemente prefabricate din beton Prefab Bucureşti ia în calcul restrângerea activităţii şi concedierea a 200 de angajaţi

Producătorul de elemente prefabricate din beton Prefab...

Autor: Cristina Bellu

25.10.2019, 11:06 414

Producătorul de elemente prefabricate din beton Prefab Bucureşti (PREH), cu SIF Muntenia în acţionariat, ia în calcul restrângerea activităţii anumitor sectoare de producţie din cadrul punctului de lucru din Călăraşi, precum şi concedierea colectivă a 200 de angajaţi, pe fondul scăderii activităţii din construcţii preconizată în perioada sezonului rece.
 
“Având in vedere apropierea sezonului rece, caracterizat prin restrângerea activităţii clienţilor constructori, este posibil ca până la data de 1 decembrie sa decidem restrângerea, pentru o anumita perioadă, a activităţii anumitor sectoare de productie din cadrul punctului de lucru al societăţii, situat in Călăraşi, (jud. Călăraşi) şi, implicit, restructurarea posturilor din cadrul acestora prin concedierea colectiva a aproximativ 200 de angajaţi”, transmit reprezentanţii companiei într-un anunţ pe bursă.

Ȋn perioada de restrângere a activităţii compania va desfăşura doar operaţiuni de verificare, întreţinere si reparaţii ale utilajelor aflate in patrimoniul său, precum şi activităţile administrative curente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO