LIVE: ZF INVESTIŢI ÎN ROM NIA: Cu ce reguli vin submăsurile 6.2 şi 6.4 din PNDR? Ce trebuie să ştie cei care vor să aplice?
Burse - Fonduri mutuale

Prima zi din oferta de vânzare de acţiuni One United Properties: subscrieri de 100 mil. lei, dintre care 55 mil. lei pe tranşa garantată şi acoperită integral în 36 de secunde. Oferta este estimată la circa 276 mil. lei, aşadar în prima şedinţă micii investitori au subscris echivalentul a 36%

Suma de 55 mil. lei pe tranşa cu alocare garantată, cea pe principiul primul venit - primul servit şi „consumată“ în 36 de secunde, şi alte 45 milioane de lei subscrişi pe tranşa cu alocare pro-rata, adică un total de 100 de milioane de lei.

Aşa arată prima şedinţă de subscriere acţiuni în oferta de listare a One United Properties, cea care a început pe 22 iunie 2021 şi care este programată a se încheia pe 2 iulie 2021. Cum compania îşi majorează capitalul social prin emiterea unui număr de circa 130 de milioane de acţiuni, rezultă o ofertă de circa 276 mil. lei la preţul maxim de 2,12 lei pe acţiune, cel la care subscriu micii investitori.

Cu alte cuvinte, doar în prima zi, micii investitori au subscris 36% din ofertă, acestora fiindu-le alocată 40% din ofertă, aşadar aproape de limita de alocare pentru tranşa investi­torilor de retail. Restul de 60% va merge către cei instituţionali.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Etichete: garantare,oferta,united

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.