Burse - Fonduri mutuale

Prima emisiune de obligaţiuni a BRK Financial Group, de 25 milioane de lei, intră la tranzacţionare pe 26 octombrie

Prima emisiune de obligaţiuni a BRK Financial Group, de...

Autor: Liviu Popescu

25.10.2021, 00:00 328

Marţi, 26 octombrie 2021, la Bursa de la Bucureşti începe tranzacţionarea primei emisiunii de obligaţiuni a BRK Financial Group (BRK) pe piaţa reglementată sub simbolul bursier BRK26. BRK Financial Group a atras de la investitorii din piaţa de capital 25 milioane de lei.

Fondurile vor asigura capitalul de lucru pentru extinderea activităţii de market-making şi diversificarea portofoliului de produse structurate, potrivit BVB. BRK este primul şi singurul intermediar listat la Bursă.

BRK Financial Group a vândut către 59 de persoane fizice şi juridice, în cadrul unui plasament privat derulat în luna august, un număr de 250.000 de obligaţiuni corporative, negarantate, neconvertibile. Obligaţiunile au o valoare nominală de 100 lei, maturitate de 5 ani şi un cupon de 7,6% pe an plătibil trimestrial. BRK are 122 mil. lei capitalizare după un raliu de 350% de la începutul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO