Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Piotr Rymaszewski, preşedintele Comitetului Reprezentanţilor al Fondului Proprietatea, este numit şi la cârma Comitetului de Nominalizare şi Remunerare

Franklin Templeton, administratorul unic al Fondului Proprietatea (FP), a anunţat vineri la bursă că noul preşedinte al Comitetului de Nominalizare şi Remunerare va fi Piotr Rymaszewski, care deţine şi funcţia de Preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor.

„Luând în considerare cerinţele relevante ale Codurilor de guvernanţă corporativă din România şi Marea Britanie, începând cu 19 noiembrie 2020, noul Preşedinte al Comitetului de Nominalizare si Remunerare va fi dl. Piotr Rymaszewski, preşedintele Comitetului Reprezentanţilor”, se arată în raport.

Comitetul de Nominalizare si Remunerare va fi astfel alcătuit din Piotr Rymaszewski, Preşedinte, Ilinca von Derenthall, Mark Henry Gitenstein, Julian Rupert Francis Healy şi Ciprian Lăduncă, membri. Pe de altă parte, Comitetul de Audit şi Evaluare va fi alcătuit din Julian Rupert Francis Healy, Preşedinte, Ilinca von Derenthall, Mark Henry Gitenstein, Ciprian Lăduncă, Piotr Rymaszewski, membri.

Fondul Proprietatea are 9,5 miliarde de lei capitalizare. De la începutul anului, acţiunile FP înregistrează o creştere de 8,7%, pe fondul unor tranzacţii de 1,3 miliarde de lei, arată datele BVB. 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.