Burse - Fonduri mutuale

Petrom promite că rămâne pe poziţie cu politica de dividende. Marţi, OMV a redus propunerea către investitori din cauza crizei

Petrom promite că rămâne pe poziţie cu politica de...

Autor: Liviu Popescu

30.07.2020, 09:36 614

♦ Alina Popa, CFO Petrom: Avem o politică de dividende clară care spune că dividendele vor fi cel puţin la nivelul din anul precedent.

Alina Popa, director financiar al OMV Petrom (SNP), spune că cea mai mare companie listată la bursa de la Bucureşti în funcţie de capitalizare îşi va menţine angajamentul cu privire la o politică de dividende cel puţin la nivelul celei din anul anterior.

„Am avut o creştere de 15% a dividendului plătit în 2019 faţă de cel din 2018. Mai departe, avem o politică de dividende clară care spune că dividendele vor fi cel puţin la nivelul anului precedent şi ne menţinem angajamentul pentru această politică“, spune Alina Popa, director finan­ciar (CFO) al Petrom, în con­fe­rinţa de prezentare a rezultatelor financiare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO