Burse - Fonduri mutuale

Pe 31 octombrie începe balul raportărilor financiare de toamnă pentru prima ligă bursieră. Petrom dă startul

Finanţe personale

Pe 31 octombrie începe balul raportărilor financiare de...

Autor: Dan Grigore Ivan

25.10.2018, 00:07 417

OMV Petrom (simbol bursier SNP) deschide pe 31 octombrie sezonul raportărilor financiare aferente trimestrului trei din 2018 pentru companiile din prima ligă bursieră, ocazie pentru investitori de a se ghida în legătură cu direcţia în care se îndreaptă bursa locală, una dintre cele mai performante la nivel mondial în 2018. Ulterior pe 8 noiembrie sunt programate BRD şi MedLife.

Zilele de 14 şi 15 noiembrie vor fi cele mai aglome­ra­te, cu cinci, şi respectiv şase companii aşteptate să publice rezultate.

Cel mai tranzacţionat emitent de la Bucureşti, Banca Transilvania, va raporta rezultatele pe T3/2018 în data de 13 noiembrie, fiind de altfel singurul din BET ce publică în această şedinţă bursieră.

Cei mai noi membri ai indicelui bursier BET, Sphera Franchise Group şi Purcari, vor publica pentru prima oară rezultate financiare, din calitatea de membrii ai BET-ului, în data de 15 noiembrie, împreună cu Fondul Proprieta­tea, Romgaz, Electrica şi Transelectrica.

Indicele BET a crescut cu 7,5% de la începutul sezonu­lui precedent al raportărilor semestriale, deschis şi atunci tot de OMV Petrom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO