Burse - Fonduri mutuale

Paul Doru Mihalcea, preşedinte CA la URB Rulmenţi Suceava, a cumpărat acţiuni de 1,8 mil. lei la companie. SIF Moldova şi-ar fi lichidat deţinerea de 16%

Paul Doru Mihalcea, preşedinte CA la URB Rulmenţi...

Autor: Tibi Oprea

03.02.2020, 00:00 256

URB Rulmenţi Suceava (URUL), producător şi comerciant de rulmenţi, a anunţat la bursă că Mihalcea Paul Doru Mihalcea, preşedintele consiliului de administraţie, a cumpărat 1,8 milioane de acţiuni la preţul de 1 leu pe unitate, tranzacţie în valoare de 1,8 milioane lei, potrivit calculelor ZF. Tranzacţia este similară cu deţinerea de 15,9% pe care SIF Moldova o are la companie, ceea ce înseamnă că cel mai probabil societatea cu sediul în Bacău şi-a lichidat deţinerea în companie.

Paul Doru Mihalcea este şi administrator al CIAD SRL, companie cu activitate în închirierea şi subînchirierea imobilelor proprii sau închiriate care este al doilea cel mai mare acţionar al URB Rulmenţi Suceava (19%).

Cel mai mare acţionar al societăţii este însă BAD Rulmenţi Suceava, cu 60,5% din capitalul social, companie listată la Bucureşti în noiembrie 1996, dar retrasă de la tranzacţionare în octombrie 2015. Aceasta este controlată la rândul ei tot de CIAD SRL în proporţie de 87,1%. Compania se tranzacţionează la Bucureşti pe piaţa AeRO pe rulaje modice, emitentul având 9,4 milioane lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO