Burse - Fonduri mutuale

Omul de afaceri Dorel Goia, reales preşedinte CA al TeraPlast Bistriţa până la 14 septembrie 2021

Dorel Goia

Dorel Goia

Autor: Tibi Oprea

24.09.2020, 00:00 643

Producătorul de materiale de construcţii TeraPlast Bistriţa (simbol bursier TRP) a anunţat miercuri la Bursă că administratorii societăţii l-au reales pe Dorel Goia ca preşedinte al consiliului pe durata mandatului de administrator, respectiv până la 14 septembrie 2021.

„Consiliul de Administraţie al TeraPlast, reunit în data de 23 septembrie 2020, l-a ales pe domnul Dorel Goia în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, pe durata mandatului de administrator. Structura Consiliului de Administraţie a fost decisă în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, din data de 14 septembrie 2020. În prezent, Consiliul de Administraţie al companiei este format din următoarele persoane: dna Magda-Eugenia Palfi, dl Dorel Goia, dl Răzvan Stefan Lefter, dl Vlad Nicolae Neacsu şi dl Alexandru Stânean. Mandatul acestora este valabil din data de 14 septembrie 2020, până în data de 14 septembrie 2021”, se arată într-un raport la Bursă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO