Burse - Fonduri mutuale

Oferta de vânzare acţiuni AAGES Târgu Mureş a fost suprasubscrisă cu 3,3% din prima zi

Oferta de vânzare acţiuni AAGES Târgu Mureş a fost...

Autor: Liviu Popescu

09.06.2017, 00:07 1235

Oferta de vânzare de acţiuni a AAGES Târgu Mureş a fost suprasubscrisă cu 3% încă din prima zi, ceea ce înseamnă că listarea este deja un succes având în vedere că producătorul de echipamente industriale şi-a depăşit ţinta minimă de vânzare de acţiuni de 50% din ofertă.

Pentru ca oferta să fi fost considerată încheiată, AAGES trebuia să vândă 750.000 de acţiuni în 10 zile dintr-un total de 1,5 milioane. Însă compania înfiinţată acum 27 de ani de câţiva cercetători români a primit ordine încă din prima zi de 1,54 milioane de acţiuni. Cele mai multe ordine au fost introduse la preţul maxim din ofertă de 3,9 lei.

„Ceea ce răzbate citind materialele publice ale companiei, dincolo de informaţiile factuale, este impresia că avem de-a face cu o echipă dedicată, de oameni pasionaţi, care de aproape trei decenii îmbină spiritul antreprenorial şi pricepe­rea tehnică“, se arată într-un raport al Tradeville.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO