Burse - Fonduri mutuale

Obligaţiunile de 11,5 mil. lei emise de producătorul de îngrăşăminte organice Norofert intră astăzi la tranzacţionare la BVB. CEO: „Vom continua paşii necesari pentru extinderea brandului pe piaţa americană”

Vlad Popescu, CEO şi preşedinte al consiliului de administraţie al Norofert Group.

Vlad Popescu, CEO şi preşedinte al consiliului de administraţie al Norofert Group.

Autor: Roxana Rosu

05.06.2020, 00:02 524

Obligaţiunile emise de producătorul de îngrăşăminte organice Norofert (simbol bursier – NRF), în valoare de 11,5 milioane lei, vor intra astăzi la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti pe piaţa AeRO sub simbolul NRF25, la trei luni de la listarea companiei pe piaţa AeRO.

„De la debutul acţiunilor NRF pe piaţa AeRO, a existat un interes fără precedent din partea investitorilor locali în compania noastră, întrucât au fost tranzacţionate acţiuni în valoare de aproximativ 12 milioane de lei  în ultimele trei luni. Rămânem dedicaţi promisiunilor făcute acţionarilor şi deţinătorilor de obligaţiuni şi, în ciuda unui 2020 provocator, care a adus atât o pandemie, cât şi o secetă severă, ne menţinem previziunile pentru acest an. Datorită celor două runde de strângere de capital, avem în prezent o poziţie financiară puternică, iar rezervele de numerar ne-au ajutat să ne adaptăm foarte rapid în această perioadă dificilă, lansând în doar câteva săptămâni o linie nouă de produse care ajută fermierii să gestioneze efectele negative ale secetei asupra culturilor. Ne concentrăm puternic pe cercetare şi dezvoltare şi vom lansa noi linii de produse în 2020, precum şi vom continua paşii necesari pentru extinderea brandului Norofert pe piaţa americană”, a spus Vlad Popescu, CEO şi preşedinte al consiliului de administraţie al Norofert Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO