Burse - Fonduri mutuale

O nouă venire majoră la Bursă: Pe 22 iunie începe vânzarea de acţiuni One United Properties pentru listarea la Bursă într-o ofertă de 276 mil. lei. Compania, evaluată la aproape 3 mld. lei

♦ Oferta de listare, prin majorarea cu 10% a capitalului social, se va încheia pe 2 iulie 2021 ♦ Micii investitori pot subscrie la preţul maxim de 2,12 lei şi au alocată 40% din ofertă, adică circa 52 mil. acţiuni ♦ Aceştia au o tranşă cu alocare garantată (26 mil. acţiuni), minimum 2.500 de acţiuni şi maximum 100.000 de acţiuni, şi restul pro-rată ♦ Pentru pro-rată, primele 3 zile sunt cu discount 3% l Se poate subscrie la orice broker.

Prin emiterea a 130 milioane de acţiuni, respectiv majorare de ca­pital cu 10%, One United Pro­­­perties desfăşoară din 22 iunie şi până pe 2 iulie o ofertă de vân­zare de acţiuni la Bursă de circa 276 mil. lei pentru obţinerea de fonduri ne­cesare achiziţiei de terenuri sau proiecte imobiliare.

Oferta, intermediată de BRK Financial Group, are un interval de preţ cuprins între 1,93 lei şi 2,12 lei pe acţiune şi este structurată în două tranşe: pentru investitorii instituţionali (60%) şi cea pentru investitorii de retail (40%). Cea din urmă este împărţită egal în două sub-tranşe: cu alocare garantată şi cu alocare pro-rată.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.