Burse - Fonduri mutuale

O nouă "explozie" a acţiunilor BRK: joi urcă cu 14,7% la 0,258 lei ceea ce înseamnă că de la începutul anului randamentul este de nu mai puţin de 215%

O nouă "explozie" a acţiunilor BRK: joi urcă cu 14,7%...

Autor: Tibi Oprea

11.03.2021, 12:57 708

Acţiunile BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker listat la bursa românească, se apreciau joi la ora 12.50 cu 14,7%, la maximul istoric de 0,258 lei pe unitate, pe fondul unor tranzacţii de 1,2 milioane de lei, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Investitorii sunt încurjaţi de faptul că emitentul a început activitatea de market maker pentru OMV Petrom (simbol bursier SNP), mai ales în contextul în care o mare parte din veniturile pe 2020 au fost determinate de acest segment. Şi faptul că urmează listarea producătorului de jocuri Fyrebite Games, companie controlată de BRK, aduce o reacţie pozitivă în piaţă.

Este pentru a noua şedinţă la rând când acţiunile BRK se apreciază, cu un avans cumulat în aceste sesiuni de 72%, potrivit calculelor realizate de ZF.

BRK are 76 mil. lei capitalizare. De la începutul anului, acţiunile BRK înregistrează o creştere de aproximativ 215%, pe fondul unor tranzacţii de 20 mil. lei, ceea ce înseamnă că valoarea acestora este de cel puţin două ori mai mare faţă de finele anului, arată datele agregate de ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO