Burse - Fonduri mutuale

O companie de investiţii controlată de Daniel Dines cumpără 5% din acţiunile One United Properties. Dezvoltatorul imobiliar pregăteşte listarea în vară la Bursa de Valori Bucureşti

Daniel Dines, fondator UiPath: Vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei.

Daniel Dines, fondator UiPath: Vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei.

Autor: Tibi Oprea

02.06.2021, 00:06 1009

Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre principalii jucători din industria de real estate din România, a anunţat că o companie de investiţii controlată de Daniel Dines, IT-istul care conduce cea mai valoroasă companie care a plecat din România – UiPath, a achiziţionat 5% din acţiunile companiei fondate de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu. 

„România a demonstrat de-a lungul anilor că este un excelent hub de talente în diverse sectoare, iar potenţialul industriei imobiliare nu face excepţie. Credem în dezvoltarea acestuia în Romania, suntem un partener pe termen lung şi vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei One United Properties“, a declarat Daniel Dines.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti. Planurile de investiţii ale companiei vizează atragerea de capital pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidenţiale şi mixte sustenabile cu focus mai ridicat pe cele adresate segmentului de venituri medii şi medii superioare, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe prin­cipale din România sau din regiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO